Af en toe kom ik prachtige mensen tegen met ergens een gevoel van onzekerheid en tekortschieten.

Vaker dan we willen weten is in onze jeugd op een fundamenteel nivo ons bestaan geschonden. Aan onze basisbehoeften van veiligheid en zekerheid, voeding en koestering werd onvoldoende voldaan. In plaats van een stevig gevoel van bestaansrecht ontwikkelden we een basisgevoel van angst. En op dat wankele fundament bouwden we een strategie om te overleven.

Noodgedwongen leerden we de seintjes van ons lichaam te negeren want we willen liefde en geluk ervaren.
Uiteindelijk blijkt de strategie niet te werken en we voelen ons regelmatig lusteloos, waardeloos, of onzeker.
Het is tijd om fundamenteel aan de slag te gaan.

Nu ik zelf eindelijk in vertrouwen mijn leven leef en mijn pad volg, weet ik dat je je eigen basisgevoel -je fundering- kan herstellen en zelfs vernieuwen. Voor mij lag de sleutel in het verbinden van spiritualiteit met creativiteit: creatieve bewustwording.

Vanaf 22 maart kan je je bij mij wijden aan het leren kennen, tekenen en op eigen wijze inkleuren van je chakra’s. We beginnen bij het basischakra Muladhara en nemen zeven keer een maand, voor elk chakra één. Je hoeft niet al te kunnen tekenen. De groepsgrootte is beperkt tot acht personen. Cursusinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *