zondag 25 oktober 2020 van 10-17 uur (vol)

Deze workshop komt ongetwijfeld nog eens terug. Op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief ‘Verbeeld je..’

Je gaat een hele dag bomen tekenen, schilderen, vormen, knippen en plakken. Al doende herken je iets van jouw boomkwaliteiten. Wat kan je daarmee?  Het erkennen van ‘de boom in jou’ vormt een opening naar nieuwe inspiratie en praktische mogelijkheden.

Dag opbouw inhoudelijk

Je werkt zowel klein (collage, 3D) als heel groot (dik papier max 1,5×2 meter), afhankelijk van je fysieke mogelijkheden en wensen.
’s Morgens begin je aan drie gestructureerde opdrachten.
’s Middags werk je hieraan verder, afgewisseld met enkele schrijfopdrachtjes. We ronden de dag gezamenlijk af.  

“Ik ben blij met de dieren in en om mijn boom! De kleuren in de achtergrond voelen heerlijk en de tijger wacht op mij.”

Er is volop ruimte voor eigen wensen en ’noodzaak’. Alle materiaal is aanwezig. Breng als dat prettig voelt gerust je eigen spullen mee.

Praktisch:

  • Maximaal aantal deelnemers is 3. Schrijf je dus snel in.
    Je hebt veel ruimte en privacy tot je beschikking. Dit is ook prettig in verband met de vereiste onderlinge afstand van 1,5 meter.
  • Locatie: mijn atelier De Kleurplaats in Zutphen, Hagepoortplein 5.
  • Tijd: van 10 tot 17 uur; je bent welkom vanaf half tien.
  • Inclusief biologische vegetarische lunch (geef eventuele dieetwensen door)
  • Investering 88 euro incl. koffie en thee met lekkers, lunch en alle materialen.

De winst gaat voor 100% naar Land van Ons, een coöperatie die boerenland aankoopt om ecologische landbouw en biodiversiteit te stimuleren.
Met je deelname draag je bij aan herstel van plm. 5 m2 aantrekkelijk kleinschalig boerenlandschap waar gezond voedsel wordt geteeld.

Deelnemers aan het woord:

Ik heb een bijzondere dag gehad met een mooie ruime plek en een heerlijke aarde en dier vriendelijke maaltijd, en een fijne uitwisseling met elkaar. Er was een toegewijde sfeer. (…) Het woord voldoening zegt genoeg over wat ik heb ervaren – Ellie

De verschillende opdrachten ’s morgens waren plezierig. Iedere keer werd je op een andere manier bij de boom betrokken. Allerlei verschillende stukjes in jezelf worden zo aangeraakt. Als er dan zoiets concreets uit je handen komt geeft dat ook het gevoel van meer geworteld te raken. (…) Het was ook fijn in zo’n klein clubje te werken, dat geeft gelijk al een sfeer van vertrouwen en ook uitwisseling – Liesbeth